light

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Moje kresby

Ahoj. Vitajte na mojom skromnom blogu! Vopred sa ospravedlňujem, že sem často nebudú pribúdať moje príspevky. Ide vlastne len o takú prezentáciu mojich kresieb a zároveň ponuku. :D Snažím sa tak zviditeľniť tieto moje "výtvory". Viem, že to nie je nič svetoborné, ale kreslenie ma baví už dlhú dobu a pomyslela som si, že by bolo fajn sa trochu podeliť s výsledkom môjho čmárania. :D Týmto spôsobom by som teda chcela upozorniť na moje kresby, ktoré ponúkam na predaj v nasledujúcom linku. -------> http://www.sashe.sk/light

Taktiež kreslím portréty na objednávku ak by mal niekto záujem. :) Väčšinou kreslím ľudí, ale zvládnem aj domácich miláčikov alebo čokoľvek čo by ste chceli prekresliť.
Kresby posielam na dobierku, v prípade záujmu stačí komentovať určite sa dohodneme. :D

Veľmi by ma potešilo, keby ste si moje kresby prezreli, prípadne zanechali komentár. :) Ukážky mojej práce nájdete aj tu v albume.
Stačí, keď sa na ne pozriete urobíte mi tým veľkú radosť a tiež ak by ste môj blog, prípadne obchodík na sashe.sk šírili ďalej.

Ďakujem, s pozdravom Light.

Moje kresby | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014